Hem

Tjänster
TELEFONI
Bredband
Webhotell
E-post tjänster
Domänregistrering
Blanketter
Beställ
Abonnentservice
Feedback
Företagsinfo
Huvudsidan

UUCP Konton
UUCP är en typ av e-post abonnemang som lämpar sej speciellt bra för företag med en egen domän och som har datorer i nätverk. Fördelarna är främst att all administration, dvs skapandet av e-postkonton och tillgång till avancerade e-post funktioner flyttas hem till företaget. Samtidigt är det billigt, då det ofta räcker med ett enda vanligt modem för att flytta all post mellan oss och företaget. En speciell typ av programvara behövs på företaget, en sk UUCP gateway. Vi rekommenderar förstås vår egen programvara, Mailcoach V2.20, men det står er självfallet fritt att välja något annat program.

När du beställer UUCP konto så får du även vår rikstäcknde Internetaccess på köpet. Såväl modem som ISDN 64/128 stöds. Självklart kan du använda accessen att surfa med också.

OBS! Vi tillhandahåller fria konton att låna för provkörning. De fungerar i 30 dagar och avaktiveras därefter automatiskt. (Provkontot inkluderar ej internetaccess)
Registrera ditt provkonto här!

 
UUCP konto - 200 Kr/mån.
Tillbehör:
arr1.gif (834 bytes) Plus 100 Kr/mån 
arr1.gif (834 bytes) Extern 200 Kr/mån 
arr1.gif (834 bytes) Hur fungerar det?
arr1.gif (834 bytes) Vad behövs?
arr1.gif (834 bytes) Abonnemangsvillkor
arr1.gif (834 bytes) Frågor & Svar
UUCP konto innefattar:
Detta är det traditionella kontot för en domän.
  • Internetaccess (modem + ISDN 64/128)
  • Uppkoppling via TCP/IP
  • Största enskilda brev är 20 MB.
  • Protokollen g,G,t,i,e stöds
  • Individuell anpassning av 'g' protokollet. Standard
    är paket=1024, antal fönster=7

 arr-left.gif (835 bytes) Upp

Plus:
Om du har flera domäner med sama namn men olika toppnivåer - exempelvis pepe.com, pepe.se, pepe.at så erbjuder PLUS dej att lägga till dessa domäner till ditt befintliga UUCP konto till reducerat pris. (Pris per domän). Endast en uppkoppling krävs för att hämta posten för samtliga domäner.

 arr-left.gif (835 bytes) Upp

Extern:

Denna tjänst är identisk med PLUS men tillåter vilka domännamn som helst att anslutas. Kostnaden är densamma som för vanligt UUCP konto.

 arr-left.gif (835 bytes) Upp


 


Senast uppdaterad december 20, 2013 09:37
© 2000 Ymex AB. All rights reserved. Terms of Use.
Other products and companies referred to herein are trademarks or registered trademarks of their respective companies or mark holders.